Van Dam tot Dam: Ik ren voor Maggie's Nederland en help omstanders bij kanker

06 mei 2024 09:00

Stap voor stap, meter voor meter, zet ik me in voor een doel dat dicht bij mijn hart ligt. Dit jaar ren ik de Dam tot Damloop niet alleen voor de uitdaging en de adrenaline, maar ook voor iets veel groters: het ondersteunen van omstanders van kankerpatiënten. Te vaak wordt vergeten dat zij ook hulp nodig hebben in deze moeilijke tijd. Daarom ben ik vastbesloten om geld op te halen voor Maggie's Nederland, een organisatie die juist deze omstanders bijstaat in hun strijd.

In mijn voorbereiding op de Dam tot Damloop, besefte ik me steeds meer hoe weinig bekendheid er is over de ondersteuning die omstanders kunnen krijgen. Maggie's Nederland biedt een veilige haven, een plek waar zij hun zorgen kunnen delen, steun kunnen vinden en informatie kunnen krijgen. Maar zonder voldoende steun en donaties kunnen zij hun waardevolle werk niet voortzetten.

Ik geloof dat het delen van mijn persoonlijke motivatie achter deze hardloopuitdaging kan helpen om meer bewustzijn te creëren. Het gaat niet alleen om het overwinnen van mijn eigen grenzen, maar ook om het helpen van anderen om hun weg te vinden in een tijd van onzekerheid en angst.

Dus, terwijl ik mijn training voortzet en me voorbereid op de Dam tot Damloop, vraag ik jullie om mij te steunen in mijn missie. Laten we samen rennen, niet alleen voor de finishlijn, maar ook voor degenen die een steuntje in de rug nodig hebben op hun eigen levenspad. Laten we samen een verschil maken voor Maggie's Nederland en voor alle omstanders die het zo hard nodig hebben.